Ochrana osobných údajov

 

Dňa 25.5.2018 začalo v Slovenskej republike platiť nové nariadenie EÚ o ochrane osobných údajov. V súvislosti s ním získavate nové práva. Vážim si Vašu dôveru, s ktorou ste mi svoje kontaktné údaje zverili a preto som pre Vás pripravila prehľadný zoznam Vašich nových práv.

Spolu s nimi sa môžete tiež zoznámiť s tým, akým spôsobom Vaše osobné údaje chránim a spracovávam.  Predovšetkým by ste mali vedieť, že Vašu e-mailovú adresu používam k zasielaniu novinek. Robím tak na základe vášho opodstatneného záujmu, lebo predpokladám, že Vás naše e-maily zaujímajú a inšpirujú.

Ak chcete naše e-maily dostávať naďalej, nemusíte robiť vôbec nič.

Pokiaľ si neželáte ich dostávať, môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Je to Vaše právo. V prípade akýchkoľvek  otázok stačí odpovedať na náš e-mail, radi  Vám na Vaše otázky odpovieme.

Ďakujem za Vašu návštevu na mojich stránkach, teší ma Váš záujem. Beriem ochranu vašich súkromných údajov vážne a chcem, aby ste sa pri návšteve mojich internetových stránkach cítili dobre.

Osobné údaje, ktoré sú získavané počas návštevy týchto webových stránok, spracovávame v súlade so Zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. 

Právo na informácie

Na požiadanie vám podľa možnosti obratom a písomne oznámim, či a aké osobné údaje mám o vás zaznamenané. Pokiaľ by napriek mojej snahe o správnosť a aktuálnosť údajov boli zaznamenané nesprávne informácie, na požiadanie ich opravím.

Pokiaľ máte otázky týkajúce sa spracovania vašich osobných údajov, môžete ich smerovať na e-mail katarina@katarinavitkova.sk, na ktorom som vám k dispozícii.

Získavanie a spracovávanie osobných údajov

Keď navštívite moje webové stránky, webové servery zaznamenávajú štandardným spôsobom IP adresu, ktorá vám bola pridelená poskytovateľom internetových služieb, webovú stránku, z ktorej ma navštívite, webové stránky, ktoré u mna navštívite, a tak isto dátum a dĺžku návštevy. Osobné údaje sa zaznamenajú len vtedy, keď nám ich poskytnete z vlastnej vôle, napríklad v rámci objednania ebooku, alebo prihlásenia k odberu noviniek.

Bezpečnosť

Prijímam technické, organizačné a bezpečnostné opatrenia, aby som chránila vedené údaje proti manipulácii, strate, zničeniu a zásahu nepovolaných osôb.

Použitie a postúpenie osobných údajov

Vaše osobné údaje používam na účely technickej správy webových stránok, zákaznícku administratívu, na ankety týkajúce sa produktov a na marketingové účely vždy len v takom rozsahu, aký je k tomu potrebný.

Postúpenie osobných údajov štátnym zariadeniam a úradom nasleduje len v rámci záväzných právnych predpisov.

Možnosť odhlásenia

Chcem vaše údaje používať k tomu, aby som vás mohla informovať o nových blogoch, produktoch a službách, prípadne zistiť váš názor na ne. Účasť na takýchto akciách je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s nimi nesúhlasili, môžete mi to kedykoľvek oznámiť, aby som mohli údaje podľa toho zablokovať. V prípade emailovej komunikácie sa z odberu môžete kedykoľvek odhlásiť zaslaním obyčajného e-mailu na katarina@katarinavitkova.sk s týmto oznamením.

Cookies

Na webe www.katarinavitkova.sk používam cookies k tomu, aby som mohla sledovať preferencie návštevníkov a aby som mohla podľa toho optimálne vytvárať webové stránky. Cookies sú malé “súbory”, ktoré sa uložia na váš pevný disk. To vedie k uľahčeniu navigácie a zaisteniu vysokej miery užívateľského komfortu webovej stránky. Cookies sa môžu využívať k zisteniu, či ste už zo svojho počítača navštívili naše stránky. Identifikuje sa iba cookie na vašom počítači.

Používanie cookies môžete deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Prehlásenie predávajúceho:  zaväzujem sa plne rešpektovať dôverný charakter Vašich osobných a firemných dát, ktoré sú zabezpečené proti neautorizovanému prístupu a chránené proti zneužitiu. Údaje, ktoré zadávate v objednávke plateného eBooku, sú potrebné pre Vašu identifikáciu ako kupujúceho. Používam ich k realizácii celého obchodu, vrátane potrebných účtovacích operácii, vystavenie daňových dokladov, identifikácii Vašich bezhotovostných platieb a pre komunikáciu s Vami.

Vaše detailné osobné dáta a údaje o nákupoch sú ukladané v databáze s prísnym zabezpečením proti zneužitiu a nie sú poskytované tretím stranám.

Súhlas registrujúceho sa návštevníka webu: Vyplnením webového formulára súhlasí kupujúci so zaradením všetkých ním vyplnených osobných údajov do databázy Katarína Vítková, Polianka 72, 90701 Myjava IČO: 41933532 ako správcu, a s ich následným spracovaním prostredníctvom spracovateľa pre marketingové účely a obchodné oznámenia prostredníctvom elektronických prostriedkov podľa zákona  č. 122/2013 Z.z., a to na dobu do odvolania súhlasu.

Zároveň registrovaný dáva súhlas s tým, aby mu predávajúci zasielal informácie o pripravovaných akciách.